Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Søk
(0)
Filter
RSS

Blogg

Fordeler med elsykkel
Hos Olympia Sport har elsyklene virkelig fått fotfeste og «elsykkelgliset» har blitt et begrep her hos oss. Da elsyklene kom for alvor for snart 20 år siden, var det hybrid-/bysyklene som regjerte markedet. Disse står fortsatt for det høyeste salgsvolumet, men i de senere årene har de også kommet inn i terrengsegmentet. Da snakker vi fullblods heldempere hvor el-driften sørger for en helt suveren framkommelighet i alt slags terreng.
Hvilken elsykkel skal jeg velge?
Ved kjøp av elsykkel er det viktig at du finner en sykkel som egner seg til nettopp ditt bruk. Det er mye å velge i både med tanke på merker, type sykkel og teknologi. Mange leser seg opp på nett og er godt orientert om hva de trenger, mens andre vet fint lite om hva de bør se etter når de skal velge ny sykkel. Så, hvilken elsykkel skal jeg velge?
Sykkel – ekte lidenskap
Husker du følelsen da du var barn og endelig kunne ta frem sykkelen? Gjennom skarp vårsol og kald kveldsluft fløy du over asfalten som ennå ikke var fri for grus, men det gjorde ikke noe for følelsen av frihet var mye sterkere enn frykten for ufrivillige skrens og sviende skrubbsår. Du hadde olajakka og joggeskoene på og var ute lenge etter at sola hadde gått ned, selv om du var kaldere enn du noen gang hadde vært i løpet av vinteren som nettopp var forbi. Det knasa da du gikk på asfalten og det lukta vår av hele deg.
HOKA-teknologi
HOKA-teknologi
Les mer om hvorfor vi er så glade i HOKA, og deres nyskapende teknologi
Shimano Service Center - Service i verdensklasse
Shimano Service Center - Service i verdensklasse
Enten du bruker sykkelen til trening, pendling eller fritid, pålitelig sykkelservice er avgjørende for å sikre at du kan fortsette å nyte sykkelen til det fulle. Regelmessig vedlikehold gjennomført av profesjonelle mekanikere garanterer lengre levetid på sykkelen din og økt sykkelglede. En jevnlig sjekk og reparasjon av sykkelen sikrer at den er i god stand til enhver tid og du unngår dermed uventede kostnader.
Aclima Reborn - gir kvalitetsull nytt liv
Aclima Reborn - gir kvalitetsull nytt liv

Ull-samarbeid med italienske spesialister

Hvor mange skjorter som vil bli laget avhenger av hvor mye avkapp som til enhver tid er tilgjengelig.

Til den første produksjonsrunden har seks tonn avkapp blitt brukt til å lage 7000 skjorter.

 

Arbeidet med skjorten fikk sitt gjennombrudd i 2020, da Ac...

Vi hjelper deg med ny elsykkel
Vi hjelper deg med ny elsykkel
Etter en lang vinter i Vestfold, har endelig våren kommet. Med våren kommer det også mye moro på to hjul. Hos Olympia Sport har elsyklene virkelig fått fotfeste og «elsykkelgliset» har blitt ett begrep her hos oss.
OrganoTex - miljøvennlige vaskemidler
OrganoTex - miljøvennlige vaskemidler

Har du noen gang tenkt på hva du behandler skoene, regntøyet og uteklærne dine med og hvor det ender opp til slutt? Eller når du vasker noe i et fjellvann, hva som blir liggende igjen?

OrganoTex har det. Med inspirasjon fra naturens egen kjemi har OrganoTex utviklet innovative sko- og tekstilimpreg...

HOKA Rocket X 2 - ready for take off?
HOKA Rocket X 2 - ready for take off?
HOKA Rocket X 2 er spesifikt laget for lengre gateløp som halvmaraton og maraton, men den er også svært godt egnet for kortere distanser på veien. Dette fartsfantomet av en sko fyrer rett og slett på alle sylindere og er race ready ned til minste detalj. Så da er spørsmålet; er du ready for take off?
Verdenslansering HOKA Clifton 9
Verdenslansering HOKA Clifton 9
Vi har gledet oss lenge til å dele denne nyheten med våre kunder, verdenslanseringen av HOKA Clifton 9. Dette er årets HOKA-nyhet, og en bestselger som nå har blitt enda bedre.