Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Søk
(0)
Filter
RSS

Filter by month

Fordeler med elsykkel
Hos Olympia Sport har elsyklene virkelig fått fotfeste og «elsykkelgliset» har blitt et begrep her hos oss. Da elsyklene kom for alvor for snart 20 år siden, var det hybrid-/bysyklene som regjerte markedet. Disse står fortsatt for det høyeste salgsvolumet, men i de senere årene har de også kommet inn i terrengsegmentet. Da snakker vi fullblods heldempere hvor el-driften sørger for en helt suveren framkommelighet i alt slags terreng.
Hvilken elsykkel skal jeg velge?
Ved kjøp av elsykkel er det viktig at du finner en sykkel som egner seg til nettopp ditt bruk. Det er mye å velge i både med tanke på merker, type sykkel og teknologi. Mange leser seg opp på nett og er godt orientert om hva de trenger, mens andre vet fint lite om hva de bør se etter når de skal velge ny sykkel. Så, hvilken elsykkel skal jeg velge?
Sykkel – ekte lidenskap
Husker du følelsen da du var barn og endelig kunne ta frem sykkelen? Gjennom skarp vårsol og kald kveldsluft fløy du over asfalten som ennå ikke var fri for grus, men det gjorde ikke noe for følelsen av frihet var mye sterkere enn frykten for ufrivillige skrens og sviende skrubbsår. Du hadde olajakka og joggeskoene på og var ute lenge etter at sola hadde gått ned, selv om du var kaldere enn du noen gang hadde vært i løpet av vinteren som nettopp var forbi. Det knasa da du gikk på asfalten og det lukta vår av hele deg.