Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Søk
(0)
Filter

Sykkel – ekte lidenskap

Hos Olympia Sport finner du ekte lidenskap for sykkel

Husker du følelsen da du var barn og endelig kunne ta frem sykkelen? Gjennom skarp vårsol og kald kveldsluft fløy du over asfalten som ennå ikke var fri for grus, men det gjorde ikke noe for følelsen av frihet var mye sterkere enn frykten for ufrivillige skrens og sviende skrubbsår. Du hadde olajakka og joggeskoene på og var ute lenge etter at sola hadde gått ned, selv om du var kaldere enn du noen gang hadde vært i løpet av vinteren som nettopp var forbi. Det knasa da du gikk på asfalten og det lukta vår av hele deg. 

 

Eksperthjelp uansett sykkelbehov

Etter en lang vinter i Vestfold, har endelig våren kommet og med den kommer også mye moro på to hjul. Vi i Olympia Sport elsker friheten to hjul og to pedaler gir oss. Vi blir fortsatt som barn når sykkelsesongen melder sin ankomst. Nå er vi klare for å hjelpe deg med din sykkel, slik at du kan oppleve samme sykkelglede som oss.

 

Olympia Sport er en av de ledende sykkelbutikkene i Vestfold og selger sykler til hele landet gjennom egen nettbutikk. Våre medarbeidere har mye erfaring fra egen bruk og testing av utstyret vi selger – det er derfor vi sier «kjennskap gir kunnskap».

 

Kjente sykkelmerker

Vi fører EcoRide, Giant, Control, Hard Rocx og Haibike, dette er velkjente og velrenommerte merker med god kvalitet og lang historikk. EcoRide og Control er rene elsykkelmerker, mens de andre merkene er også store på ordinære sykler, uten el-drift. Vi har elsykler for herre og elsykler for dame, og har ofte gode tilbud på både elsykler og tradisjonelle sykler.

 

Stort utvalg av alle typer sykler

  •          Elsykkel
  •          Landeveissykkel
  •          Terrengsykkel
  •          Gravel/grusracer
  •          Hybridsykkel
  •          Sykkelhjelmer, sykkelsko, sykkelklær og annet sykkelutstyr

 

Alt av sykkelservice

Mye av vår suksess ligger i et velfungerende verksted med dedikerte og kunnskapsrike mekanikere som gjør alt for at din sykkel er i de beste hender før den forlater butikken, eller når du kommer innom for årlig service. Ved å kjøpe din neste sykkel hos oss, vil du også ha prioritert køplass ved service i kommende år. Les mer om vårt sykkelverksted her.

 

Snakk med oss om sykkel

Vi elsker en god sykkelprat, enten det er å dele minner fra vi var barn eller det er å hjelpe kundene våre med å ta gode valg når de skal finne sykkel. Har du tenkt på elsykkel eller en annen

type sykkel? Stikk innom oss for å se utvalget eller teste sykkelen du har lyst på. Du når oss på 33 37 05 40 eller nettbutikk@olympiasport.no

 

Vil du ha mer sykkelkunnskap?

Se vår hjemmeside eller les disse to artiklene om hva du må tenke på når du skal velge elsykkel www.olympiasport.no/valg-av-elsykkel og hva som er fordelene med elsykkel www.olympiasport.no/fordeler-med-elsykkel