Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Søk
(0)
Filter

OrganoTex - miljøvennlige vaskemidler

OrganoTex - miljøvennlige vaskemidler

Har du noen gang tenkt på hva du behandler skoene, regntøyet og uteklærne dine med og hvor det ender opp til slutt? Eller når du vasker noe i et fjellvann, hva som blir liggende igjen?

OrganoTex har det. Med inspirasjon fra naturens egen kjemi har OrganoTex utviklet innovative sko- og tekstilimpregneringsprodukter og biobaserte vaskemidler for ulike tekstiler. Produktene er organiske, miljøvennlig, pustende og ikke-giftig, og gir vann- og smussavvisning, samtidig som det bevarer materialet ditt. OrganoTex hjelper deg å forlenge levetiden til dine materialer og gjør dem lettere å rengjøre. Det er et godt valg for både ute- og innemiljøer.

 

 

ORGANOTEX SPRAY-ON TEXTILE WATERPROOFING OG ORGANOTEX WASH-IN TEXTILE WATERPROOFING – Er en universalimpregnering som kan brukes på de fleste naturlig- og syntetiske materialer for å forbedre den vann- og smussavvisende funksjonen. Produktet gjenskaper tekstilets vannavstøtende evne uten å endre stoffets farge, tekstur eller pusteevne, noe som er viktig for alle typer plagg.

Passer best til vanntette stoffer med ulike membraner som: Skalljakker, telt, soveposer, ryggsekker, tekstilsko og andre utendørs tekstiler som hageputer.

WASH-IN VS. SPRAY-ON

Wash-in fungerer optimalt på membran som GoreTex og andre hydrofobe membraner, fordi disse støter fra seg vann og dermed betyr det ikke noe om det kommer impregnering på de. Her er det trykket fra innsiden av jakken av damp fra kropp som støter vannet gjennom membranen og ut gjennom ytterstoffet . Hydrofile membraner derimot skal trekke til seg vann før det slippes ut igjen og dermed er det viktig at denne type membran ikke blir impregnert. Dermed bruk spray on på utsiden av plagget.

 

ORGANOTEX BIOCARE SPORT TEXTILE WASH - er ett miljøvennlig vaskemiddel for syntetisk treningstøy og turklær. Her har du ett effektivt vaskemiddel mot lukt og flekker som har en tendens til å komme på disse plaggene, samtidig som det er mildt mot huden og sliter minimalt på plaggene.

 

ORGANOTEX WOOL & DOWN WASH – Inneholder lanolin, ullens eget fett, som gjeninnsetter ulla med lanolin og eukaluptusoljen som har en antibakteriell effekt og gir en svak frisk duft. Sammenlignet med vanlig vaskemiddel har dette ingen enzymer som bryter ned og endrer de naturlige egenskapene til ull og dun.

Biobasert finvask for ull, mohair, kashmir, silke og dun.

 

ORGANOTEX SHOECARE WATERPROOFING – En universal impregnering som effektivt beskytter skoene og støvlene dine mot regn og smuss. Opprettholder produktets pusteevne og forlenger levetiden.

Passer til alle typer tekstiler, nubuck, semsket skinn og lær.

 

ORGANOTEX SHOECARE LEATHER WAX – Effektiv multifunksjonell vannavstøtende voks som fukter, beskytter og polerer læret. Opprettholder lærets pusteevne, forlenger levetiden og gjør et matt skinn mer skinnende.

Passer til alle typer lør og nubuck.

 

SHOECARE CLEANER - Universal sko rengjøringsmiddel som effektivt fjerner smuss og flekker på alle typer sko av tøy og syntet, som treningssko, sneakers, hverdagssko og støvler. Anbefales også for sko og støvler med membran-teknologi for å opprettholde optimal pusteevne. Takket være de milde ingrediensene er skorengjøringen også bra for følsomme/skjørere natur­materialer som lær og ull. Med mild duft av mynte.

Skorengjøringen er ideell å bruke før skoen reimpregneres. Ved at du vasker og reimpregnerer jevnlig, bevarer du funksjonen og forlenger skoens levetid.

 

Vi har et bredt utvalg OrganoTex produkter, kontakt oss gjerne om du skulle ha spørsmål om disse produktene.