Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Søk
Filter

HOKA Anacapa GTX vinner ''EDITOR's CHOICE''

HOKA Anacapa GTX vinner ''EDITOR's CHOICE''

Endelig, en fjellsko som kan gjøre alt!

Her er sannheten: det er år siden en tursko imponerte oss. Er karakterkriteriene våre for strenge? Muligens. Er vi slitne? Nesten sikkert. Men faktum gjenstår, ingenting imponerte oss på nesten et halvt tiår. Det vil si til nå. Anacapa Mid GTX er den allsidige støvelen vi har ventet på.

Vi satte Anacapa gjennom nesten alle tenkelige vandringsscenarioer – steinete alpint, gjørmete jungel, skitten singletrack – og det holdt føttene våre komfortable, skrittene våre naturlige og fotfestet vårt trygt gjennom dem alle. Støvelens tykke EVA-mellomsåle (37 millimeter tykk ved hælen) demper vekten, den brede lesten lar føttene spre seg, og den avsmalnende tåen gir den følelsen av en kraftig terrengløpesko.

På en fire-dagers tur i Wyoming's Wind River Range, lot Anacapa Mid oss ​​nedover den rullende stien inn i Titcomb Basin med en 20 kilos sekk på; såre føtter var det som var fjernest fra tankene våre. Til tross for all dempingen, er støvelen manøvrerbar: på den samme turen klatret vi opp 13 711 fot høye Fremont Peak og støvelen viste seg lettgått da vi klatret til toppen.

Anacapa Mid er lett nok for dagsturer, en sjelden kvalitet i en støvel som er så behagelig og støttende, og nubuck/polyester overdelen puster godt i varme temperaturer, selv med Gore-Tex membran. Det membranet viste seg å beskytte i Panamas regnskog, hvor den holdt møkk og vann ute.

Den eneste kritikken vi har om Anacapa er at EVA på yttersålen - der den ikke er dekket av Vibram Megagrip - er litt slitt etter atten mil med fotturer. Feilen er bare kosmetisk så langt, men det kan bli et problem i fremtiden. Likevel utmerker denne støvelen seg på stien, og vi er villige til å bruke den så langt vi kan!

Se testen her:

https://www.backpacker.com/gear/editors-choice/hoka-anacapa-mid-boots-outside-editors-choice-2022/

Bloggarkiv