Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Søk
Filter

BOATBOOT er et varemerke utviklet av en liten Norsk organisasjon med ekte lidenskap og lang erfaring fra den Norske og internasjonale sko industrien.

Inspirert av nordisk enkelhet, livsstil og atmosfære, kombinert med norske urbane influenser, relaterer BOATBOOT seg til et moderne design uttrykk.

Med høy kvalitet og distinkt design vil BOATBOOT alltid appellere til en livsstils- og kvalitetsbevisst forbruker, som vet å sette pris på komfort og funksjonalitet.

BOATBOOT utvikler funksjonelt fottøy av høy kvalitet som gir "valuta for pengene" og tillit til våre kunder og sluttbrukere! Alt BOATBOOT kommuniserer i markedet skal være relatert til vår sterke Norske identitet og livsstil. Med et slikt utgangspunkt oppfyller BOATBOOT sitt fundament og ambisjoner om å være innovative i videre vekst, ikke bare i Norge og Skandinavia, men også ut mot mot kontinentet.

Vår Norske arv og tradisjoner har sine røtter i unike og spektakulære naturmiljøer. Norsk fottøy har alltid vært laget av tradisjonelle og naturlige materialer som bidrar med sitt distinkte og unike utseende! Norsk design er kjent for sitt enkle formuttrykk, ved bruk av rene naturmaterialer, farger og former i rasjonell produksjon. BOATBOOT sin merkevarestrategi er derfor å tilby høykvalitets “Allvær`s fottøy” som gjenspeiler moderne norsk design og kvalitet.

Les mer om BOATBOOT her: https://www.boatboot.com/about

‘’Easy to wear in all weather all year’’

BOATBOOT

Se som Nett Liste
Sorter etter
Vise elementer per side
Bilde av BoatBoot Laceup Brown

BoatBoot Laceup Brown

Superkule skinnstøvler, perfekt for båtlivet
kr 2 699
Bilde av BoatBoot Laceup Navy

BoatBoot Laceup Navy

Superkule skinnstøvler, perfekt for båtlivet
kr 2 699