Totalt
  Vis handlekurv

  Gratis frakt

  Ved ordre over 1 500,-

  Gjelder ikke kajakk og sykkel

  Rask levering

  1-3 virkedager

  Kompetansefokus

  Frittstående sportsbutikk

  Kjøp nå

  Utsett betalingen

  files/Blogg/hovedbildeper.jpg

  Lørdag 31. august stilte jeg til start. Nervene var under kontroll. Jeg hadde lagt et godt treningsgrunnlag, men ikke deltatt i andre ritt i forkant. I min pulje stilte de 150 antatt beste fra klassene M45, M50 og M55. På slaget 0800 gikk startskuddet!

  files/Blogg/Madhusfelleski2.jpg

  Felleski har de siste årene tatt markedet med storm, og det er ikke uten grunn. Felleski gjør det enklere, og ikke minst raskere å komme seg ut i skisporet for de fleste. 

  files/Blogg/IMG_17211liten.jpg

  Et at vinterens høydepunkter, Marcialonga, nærmer seg og Olympia Sport hjelper mange lokale løpere med å få perfekt glid til denne styrkeprøven.

  files/Blogg/SWIX_LOVLIA_SVERREHJORNEVIK-11448_-_Kopi.jpg

  Olympia Sport og Swix er opptatt av trening og fysisk utfoldelse. Vi søker nå en treningsglad ambassadør som vil hjelpe til med å markedsføre merkevaren Swix og kompetansebedriften, Olympia Sport!

  files/Blogg/eirikhoka_-_liten.jpg

  Ok. La meg først av alt være ærlig. Det var ikke kjærlighet ved første blikk. Første gang en kompis av meg kom labbende med et par HOKA-sko på beina, trodde jeg det hadde «klikka» for fyren. Førstegenerasjons HOKA. Tror det var Stinson. «Månesko. Ser helt latterlig ut», uttalte jeg den gangen. Han slet med en kneskade og mente han ikke hadde noe valg.

  files/Blogg/27459032_1835255269879586_2575228591455595967_n_-_Kopi.jpg

  En lang og varm sommer er på hell, og det er på tide å rette blikket mot en ny skisesong. Som tidligere år starter vi nå med forhåndsplukk av langrennski. Bestiller du ski nå er du garantert at utstyret er klart i god tid før sesongstart. Vi har samarbeid med alle de største leverandørene, så det er bare å velge og vrake i modeller og merker.

  files/Blogg/bergsjøbirken12.png

  Birken er over for i år. I dette blogginnlegget fra vår ambassadør Christian Bergsjø (Tønsberg CK) kan du være med inn i hans hode fra dagen før til den deilige følelsen etter målgang. Les om forberedelsene og taktikken underveis, kanskje du fanger opp et ernæringstips eller to også...

  files/Blogg/Birkenrittliten.jpg

  Birken er kun dager unna og mange syklister er nå i høyspenning foran årets høydepunkt på sykkelen. Det er mange sykkelritt å velge i gjennom en sesong, men Birken er på mange måter finalen – det er nå det virkelig gjelder!

  files/Blogg/IMG_4991liten.png

  Lørdag 18. august var det klart for Kystleden halvmaraton. Et løp arrangert for 9.gang, og 3. gang på startstreken for min del. Løpet går langs kysten mellom Horten og Tønsberg på svært variert underlag i nydelige omgivelser.

  files/Blogg/Besiktigilse-liten.jpg

  Skal man være med på en Ironman må man planlegge en god stund i forveien, de mest populære blir nemlig utsolgt veldig fort, noen faktisk nesten rett etter den forrige er over. Legendariske Ironman Nice er en slik konkurranse, til årets konkurranse hadde arrangøren funnet plass nesten 2.600 utøvere.

  files/Blogg/aogi_hove_-_liten.jpg

  Da skal snart The Dynamic Duo (Audun Berg & Ivo Ølstørn) på nye eventyr, og setter kursen mot Nice for å delta i Ironman France. Audun og jeg har vært med på mange forskjellige eventyr sammen de siste årene, og etter Ironman København i fjor måtte vi finne en ny destinasjon.

  files/Blogg/Svøm_6_-_Kopi.jpg

  Etter en lang vinter, ble det plutselig vår og sommer, og dermed er triatlonsesongen i Norge i gang. Og triatletene i Tønsberg Triathlonklubb er klare, gjennom hele vinteren har klubben kjørt fellesøkter inne på Stamina på sykkel og løp, i tillegg til to fellesøkter i svømmehallen.

  files/Blogg/VFR_2018_-_Kopi.jpg

  Søndag 28. mai 2018 var det tid for Vestfold rundt. Dette er jo klassikeren i distriktet og omegn. Store gjenger trener sammen for å finpusse rulla gjennom Lågendalen og Stokkelandet. Jeg valgte i år å sykle fellesstarten for første gang siden 2008. Før i tiden kjørte jeg som regel med hovedfeltet inn, og på en god dag var jeg med i sluttspurten. Men det var nesten 10 år og 5 kilo siden. I år har julepølsen heller ikke gitt slipp ennå. Jeg var altså ikke så sikker på om det skulle gå, men det er jo i hvert fall gøy å prøve seg litt.

  files/Blogg/emilie6_-_liten.jpg

  Har du lyst på en kortreist og flat maraton-tur, ta turen til København. En maraton med ca 10 000 deltakere hvor store deler av løypa foregår i byens indre kjerne, det er masse liv, musikk og ikke minst heiing hele veien. Eller «hepping» som det heter på dansk!

  files/Blogg/Ecoride-gliset.jpg

  Etter en lang og stabil vinter i Vestfold, har endelig våren kommet. Med våren kommer mye moro på to hjul. Hos Olympia Sport har el-syklene virkelig fått fotfeste og «el-sykkelgliset» har blitt ett begrep her hos oss.

  files/Blogg/20180327_125357webisde.jpg

  Like spent hver morgen sjekker jeg yr.no/jokkmokk. Er det ting en 46-åring trenger når jeg skal ut på lang skitur er det værgudene på min side. Raske, harde spor – trikkeskinner i 220 km, god glid, sol, påsketur. Det ble med drømmen. Hverken yr eller skiguden Ull var på min side, det var bare å bite tenna sammen. Nå var er Red Bull Nordenskiöldsloppet 2018 som står for tur.

  files/Blogg/speedgoat1websider.jpg

  Er du i tvil på hva ditt neste skokjøp er og tenker at du skal løpe litt mer i skogen. Da bør du følge godt med her. Hoka Speedgoat 2 er en sko jeg absolutt kan anbefale å ha på beina når løpesesongen drar i gang. Speedgoat 2 er også kåret til den beste vinterløpsskoa uten pigg. Så har du enda ikke gått til anskaffelse av denne er det bare å løpe å kjøpe.

  files/Blogg/29103827_10160483982290389_3475013865454960640_okomprimertwebisde.jpg

  Jeg kaster meg inn i kaoset av forståsegpåere og skal etter beste evne komme med noen få råd siste uken før Birkebeinerrennet. Selv går jeg i år Birkebeinerrennet for 8.gang. Jeg er altså ingen veteran innen det mye omtalte sirkuset, men jeg har allikevel plukket opp noen tips og gjort meg noen erfaringer i løpet av min tid som Birken-utøver.

  files/Blogg/IMG_1722liten.png

  Birken er kun to uker unna og det er på tide å tenke på prepp av skiene før vinterens store høydepunkt. God glid har man glede av uansett nivå. Enten det er snakk om å slå seg selv, naboen eller en treningskompis, eller at man bare vil gjennomføre og få en best mulig opplevelse på turen fra Rena til Lillehammer.

  files/Blogg/IMG_1368_-_Kopi.jpg

  Når maraton er for kort - Historien om 92 runder i kjelleren på Bislett, en helt vanlig lørdag i februar!

  files/Blogg/28313153_2360534194172834_1005113633_n-mini.jpg

  Jeg heter Christian og jobber som ekstrahjelp og ambassadør for Olympia Sport. Jeg sykler aktivt landevei, og går på Wang Toppidrett i Tønsberg. I år sykler jeg det siste året i juniorklassen (17-18 år). Den siste uken har vi vært på treningssamling på Mallorca. I dette reisebrevet deler jeg litt erfaring, tanker og planer for trening og sesongen 2018!

  files/Blogg/27721035_10155759317075412_1554782145_n_-_Kopi.jpg

  Salomon er skimerket med desidert størst vekst i langrennsmarkedet de siste årene. Felleskiene har tatt markedet med storm og Salomon har vært ledende i denne utviklingen.

  Har du spørsmål om produktet?